Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

LANGUAGES:

ТЕЧНОСТИ ЗА ЧИСТАЧКИ

Лятна течност ИРИС

   
Летните течности за чистачки ИРИС осигуряват безупречно почистване на стъклата от прах, насекоми и др. отложения, изпаряват се бързо и не оставят следи.
Летните течности за чистачки ИРИС са гаранция за перфектна видимост и комфорт!

ИРИС Готова за употреба е течност за чистачки, която се използва директно и гарантира безпроблемна работа на стъклопочистващата система.

ИРИС Концентрат се използва след разреждане с дейонизирана вода, в съотношение 1:3.
 
>>Прочети още...

Зимна течност ИРИС

   
Зимните течности за чистачки ИРИС осигуряват безупречно почистване на стъклата от прах, насекоми и др. отложения, изпаряват се бързо и не оставят следи.
 ИРИС е готова за употреба течност за чистачки, която гарантира безпроблемна работа на стъклопочистващата система до -25°C.

ИРИС Концентрат осигурява защита от замръзване до -63°C. За достигане на желаната защита от замръзване, могат да се използват следните съотношения:

ИРИС Концентрат, l 2 1 1
Дейонизирана вода, l 1 1 2
Защита от замръзване на стъклопочистващата система до  °C -35 -25 -15
 
>>Прочети още...

Зимна течност за чистачки PRITI

   
Зимните течности за чистачки PRITI осигуряват безупречно почистване на стъклата от прах, насекоми и др. отложения, изпаряват се бързо и не оставят следи.
Хелиос PRITI -20°С е готова за употреба течност за чистачки, която гарантира безпроблемна работа на стъклопочистващата система до -20°С.

 Хелиос PRITI -60°С Концентрат осигурява защита от замръзване до -60о°С. За достигане на желаната защита от замръзване, могат да се използват следните съотношения:

Хелиос PRITI Концентрат, l 1 1
Дейонизирана вода, l 1 2
Защита от замръзване на стъклопочистващата система до  °C -30 -13
 
>>Прочети още...